Algebehandling Aarø

Algebehandling Aarø

Algebehandling i Aarø

Algedræberen servicerer flere kunder på årligt basis. Vores årlige service-ordning gør, at du ikke behøver huske på algebehandling af dit tag – for det husker vi på, for dig!

Hvis du kunne tænke dig at få et tilbud på, hvor meget det vil koste dig at få behandlet dit tag (enten bare en enkelt gang – eller på fast basis), så kontakt Peter fra Algedræberen på 7020 1844.

Peter kører hellere end gerne ud til dig, kvit og frit, uden mer-omkostninger. I samråd med dig, vurderes opgavens omfang, og hvad der skal til for at slippe af med de uønskede alger. Vurderingen er naturligvis uforpligtende.

Algedræberen er en sand mester indenfor vores felt. For os er det ikke kun et spørgsmål om at levere en billig pris. Vi har et ansvar over for miljøet og for at levere kvalitet. Vi benytter kun algebehandlingsmidler der ikke skader miljøet – og sørger for at behandle dit tag, så det ikke tager skade. Der findes muligvis billigere løsninger, men ikke bedre!

algebehandling-aaroe-og-haderslev
algebehandling-aaroe-og-haderslev

Rabatordning på Årø!

Denne rabat-ordning gælder kun i Årø! Hvis du vil benytte dig af den, så sig at du har set denne side – og at du gerne vil benytte dig af rabat-ordningen i Årø. Sådan her fungerer det:

  • 5% rabat opnås sådan her: Find en nabo eller en ven, der også vil have sit tag sprøjtet, så kan I få 5% rabat på begge tage.
  • 10% rabat opnås sådan her: Find to naboer der også vil have sine tag sprøjtet, så kan I få 10% rabat på alle tre tage.

Områder

Algedræberen kører til -og ud i hele Årø samt området her omkring.

tegltag-med-algeproblemer-2
tegltag-med-algeproblemer-2

Hvorfor algebehandle?

En algebehandling er med til at sikre en længere levetid på dit tag, hvad end det er skifer, strå -eller en helt anden slags tag. Alger og mos kan bevirke, at der siver fugt ned i dit tag, hvilket kan være ødelæggende for konstruktionen og derved også værdien af dit hus. Derfor er det vigtigt at algebehandle – og derfor er det vigtigt, at du kontakter en professionel service såsom algedræberen!