Algebehandling på Fyn

Algebehandling på Fyn

Algedræberen udfører algebehandling på Fyn!

Algebehandling på Fyn. Algedræberen servicerer flere kunder på årligt basis. Vores årlige service-ordning gør, at du ikke behøver huske på algebehandling af dit tag – for det husker vi på, for dig!

Hvis du kunne tænke dig at få et tilbud på, hvor meget det vil koste dig at få behandlet dit tag (enten bare en enkelt gang – eller på fast basis), så kontakt Peter fra Algedræberen på 7020 1844.

Algedræberen er en sand mester indenfor vores felt. For os er det ikke kun et spørgsmål om at levere en billig pris. Vi har et ansvar over for miljøet og for at levere kvalitet. Vi benytter kun algebehandlingsmidler der ikke skader miljøet – og sørger for at behandle dit tag, så det ikke tager skade. Der findes muligvis billigere løsninger, men ikke bedre!

algebehandling-fyn
algebehandling-fyn

Vil du have rabat?

Denne rabat-ordning gælder kun på Fyn! Hvis du vil benytte dig af den, så sig at du har set denne side – og at du gerne vil benytte dig af rabat-ordningen på Fyn. Sådan her fungerer det:

  • 5% rabat opnås sådan her: Find en nabo eller en ven, der også vil have sit tag sprøjtet, så kan I få 5% rabat på begge tage.
  • 10% rabat opnås sådan her: Find to naboer der også vil have sine tag sprøjtet, så kan I få 10% rabat på alle tre tage.

Områder

Uanset om du bor i Assens, Svendborg, Kerteminde, Nyborg, Odense eller én af de andre byer på Fyn, så kan Algedræberen komme forbi dig.

algebehandling-resized-3
algebehandling-resized-3