Algebehandling på Samsø

Algebehandling på Samsø

Algebehandling på Samsø. Algedræberen servicerer flere kunder på årligt basis. Vores årlige service-ordning gør, at du ikke behøver huske på algebehandling af dit tag – for det husker vi på, for dig!

Hvis du kunne tænke dig at få et tilbud på, hvor meget det vil koste dig at få behandlet dit tag (enten bare en enkelt gang – eller på fast basis), så kontakt Peter fra Algedræberen på 7020 1844.

Algedræberen er en sand mester indenfor vores felt. For os er det ikke kun et spørgsmål om at levere en billig pris. Vi har et ansvar over for miljøet og for at levere kvalitet. Vi benytter kun algebehandlingsmidler der ikke skader miljøet – og sørger for at behandle dit tag, så det ikke tager skade. Der findes muligvis billigere løsninger, men ikke bedre!

algebehandling-samsoe
algebehandling-samsoe

Få et tilbud

Kontakt os på enten mail til kontakt@algedraeberen.dk eller ved at ringe på 7020 1844

Kampagnepris kr. 1685,-

Normalprisen for rensning/algebehandling af taget er kr. 9,- + moms pr kvm.

Serviceordning?

Du er fri for at tænke på algebehandling – det husker jeg for dig. Når dit tag bliver renset hvert år, vil det som regel kun pletvis være angrebet af alger.

Bor du på Samsø og har et tag, som er ramt af alger, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi vil meget gerne, hvis du vil sende nogle billeder af de hårdest ramte områder, så vi sammen kan aftale et forløb og en pris, inden vi drager med færgen over mod øen.

Om det er Besser, Tranebjerg, Ballen, eller én af de andre smukke byer på Samsø, du bor i, så kommer Algedræberen hellere end gerne ud til dig. Vi garanterer fuld tilfredshed! Hvis ikke vores behandling virker, kommer vi en tur ud igen, uden ekstra omkostninger for dig.

Næste besøg

Næste gang at Algedræberen kommer til Samsø er i maj eller juni, 2022.

algebehandling-resized-1
algebehandling-resized-1

Før-/efter-billede af algebehandling