Det er ikke alger der sætter sig på et stråtag, – det er mos og når mos er der, så komme alger. Og mos æder taget, hvis det får lov til at blive siddende. Hos Algedræberen behandler vi naturligvis mos og anden bevoksning der kan forekomme på et stråtag.

Da et stråtag er lavet af et organisk materiale, så er det vigtigt at vedligeholde – da der lettere går forrådnelse i det, sammenlignet med fx tegltage eller skifertage.

Serviceaftale

Hos Algedræberen har du mulighed for at lave en serviceaftalte med os, så at du ikke skal huske på at hyre os til at komme og ordne dit tag. Vi sætter dig ind i kalenderen til den hyppighed som matcher dit tag – Dermed har du en ting mindre at tænke på i hverdagen og dit æstetiske stråtag vil forblive velholdt og pænt.

Hvad kan der ske?

Hvis man ikke vedligeholder sit stråtag, så at moset får lov til at blive siddende, så vil mos-bevoksningen spise af stråtaget. Algedræberen har set tilfælde, hvor at der var huller på størrelse med en knytnæve efter bare 2-3 år! Og som vi plejer at sige, så er det langt billigere at forebygge, end det er at reparere.
Hvis du er i tvivl om noget ved dit tag, så kan du altid tage billeder af det og sende det til vores email: kontakt@algedraeberen.dk.

Behandling af et stråtag?

Man behandler et stråtag ved at bruge en lance til at sprøjte hele taget. Hos Algedræberen går vi højt op i at bruge organiske behandlingsprodukter der både er effektivt på taget, men som ikke er skadeligt for naturen. Når det er sprøjtet, så vil vind, regn og vejr skylle tagvæksten af i løbet af 6 til 12 måneder. Hvis der er mange alger, så kræver det nogle gange flere behandlinger og længere tid.


straatag-foer-efter-1


Galleri af algeramte stråtage

stråtag 1
til strå tage 1
til strå tage 2
straa-tage