Vi er ikke billigst – men vi er bedst!


Hvorfor skal man algebehandle?

Alger forekommer pga. en blanding af fugt og vand, sollys og naturmineraler samt vores rene luft. Kombinationen får alger til at spirer frem – og når de første alger har sat sig, så spredes de via den tidligere nævnte kombination, men meget hurtige.

Når først algerne er væk, er basis for nye algedannelser mindsket. Nye alge “sporer”, som er i luften, og som lander på dit tag, vil meget lettere blive skyllet væk ved næste regnbyge og du beholder derved et alge frit tag længe.

Det er vigtigt at forebygge skader på tag, ved at få foretaget algebehandling. Skaderne opstår primært pga. frostsprængninger og pynter ikke. Algebehandling kan af professionelle foretages hurtigt og effektivt og er en god investering, hvis dit tag skal holde længe. Og det er i den forbindelse vigtigt at påpege at stofferne der anvendes ikke er skadelige for resten af dit hus og ej heller for miljøet.

Selv Behandling

Der er mange forskellige måder at behandle og fjerne alger og tagplanter på. Den som vi oftest bruger hos Algedræberen er, at vi fra jorden går rundt med en lang lance, som vi bruger til at sprøjte hele taget med. Det sprøjtemiddel vi bruger har vi valgt med ynde og eftertanke. Det er et middel der slår alger effektivt og hurtigt ihjel, men som ikke er skadeligt for vores drikkevand (da det ofte er et problem med produkter som man behandler tage med).

Hvor tit skal et tag behandles?

Det afhænger af hvilken type dit tag er. Du kan se mere om vores anbefalinger på vores pris-side: Algebehandlings priser.

Algebehandling

Alger på taget er noget mange husejere kender til. Alger er i sig selv ikke skadelige for dit tag, men de virker som en svamp, der konstant fører fugt ned i din tagkonstruktion med efterfølgende fare for frostsprængninger. Algerne danner rødder i din tagkonstruktion, hvilket i særlige tilfælde fører til, at de forskubber tagpladerne og tagstenene, hvilket i sidste ende kan føre til vandindtrængning på dit loft.

Det er derfor vigtigt med algebehandling for at få fjernet algerne fra dit tag.
Med en god vedligeholdelse og algebehandling af dit tag mindsker du risikoen for store pludselige økonomiske overraskelser i form af skader på taget, samtidig med at du får et pænere og sundere tag.

Der er ligeledes en stor miljømæssig gevinst ved at benytte algebehandling på dit tag. For miljøet skånes, når byggematerialerne vedligeholdes jævnligt, i stedet for at skulle skiftet ud før tid.

Når vi algebehandler dit tag, anvender vi udelukkende miljøvenlige desinficeringsmidler, der er biologisk nedbrydelige.

Den indledende desinficering af taget sker typisk fra jorden med en lang lanse. Desinficeringen af mos kræver tørvejr og forholdsvis stille vindforhold, for at have den optimale effekt.

Taget sprøjtes med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, der allerede har fuld effekt efter 1 til 2 min. Det organiske lag af alger og mos går nu i forrådnelse, og alt efter lagets tykkelse, går der fra 2 dage og helt op til et år, før det endelige resultat ses – da det nu er nedbør og vind, der ”fejer” det døde organiske materiale væk.

Serviceordning

Kunne du tænke dig en serviceordning, hvor at der bliver arrangeret en fast pris for vedligeholdelse af dit tag/facade – og derefter ville du ikke skulle tænke på dit tag/facade igen.
Algedræberen vil holde det pænt, og sundt.

Prisen afhænger af tagets/facades areal og hvor udsat det er for alger.

Skriv på e-mail kontakt@algedraeberen.dk eller ring på tlf.: 7020 1844 for at høre mere.

Vi dækker hele Danmark!

Hvad kan der ske?

Det der kan ske ved at have et algeramt tag, der ikke bliver behandlet er, at algerne kan ødelægge taget. Afhængigt af tagtypen, bliver taget ødelagt på forskellige måder.

Hvis du har et algeramt tag, så kan du eventuelt tage et billede af det og sende til kontakt@algedraeberen.dk – så kan vi eventuelt starte med at anbefale dig til, om du er i farezonen eller ej. Og hvad vi anbefaler dig at gøre (og eventuelt en pris på behandlingen).

Har du et tag eller en facade som vi ikke har set før?

Vi har været i branchen i mere end 25 år – så vi har et rigtigt skarpt øje ifht. Algebehandling af tag / facade. Og vi har også udviklet et rigtigt stærkt netværk bestående af troværdige og dygtige samarbejdspartnere i tilfælde af at du har en tag/facade som vi måske ikke har set før, og som du gerne vil have behandlet.


Skriftlig garanti!

Vi giver en skriftlig garanti på, at vores behandling slår algerne ihjel.