Beton tag

Algedræberen kan effektivt behandle og fjerne alge -og mosangreb på dit betontag – uden at ødelægge dit tag.

Algebehandling af beton-tage

Betontagsten er en robust tagbeklædning med lang levetid, der kan bruges på både nye og ældre huse. Betontagsten hører ligesom tegl og naturskifer til de såkaldt tunge tagbelægninger. Hvis dit tag er belagt med tagsten af beton, er du i større risiko for mos -og algeangreb end ved andre typer af tag.

Grunden hertil er at de er støbt dermed er mere ru i overfladen, – og er derfor et glimrende sted for mos og alger at vokse i. Algerne og mosserne slår rødder, som får tagstenen til at slå revner eller vippe og derved får de underliggende tagkonstruktioner for megen fugt.

Hvis man lader alger gro på et beton-tag, så er der mulighed for at man aldrig kan komme helt væk med pletter på taget, da algerne spiser den røde farve-pigmenten, som desuden gør at taget hurtigere bliver inficeret en anden gang.

Algedræberen kan effektivt behandle og fjerne alge -og mosangreb på dit betontag – uden at ødelægge dit tag, selvfølgelig. Overfladen på betontage kan ikke tåle højtryksrensere, hvorfor vi ved Algedræberen, benytter os af en Lanse, som gør os i stand til at behandle taget optimalt. Hvis vi får aftalt en serviceordning, kan vi endog forsikre, at dit tag aldrig rammes af alger igen, idet vi skemalægger vores besøg ved dig, så vi sikrer dit tag mod fremtidige alge -og mosangreb.

Algeproblemer på beton-tage