Skiftertag

Vi bruger altid en lang lance, så vi ikke behøver stiger eller lifte for at nå hele taget. Det gør operationen lettere og derfor billigere.

Algebehandling af skifertag

Et skifertage er et tag, der er lavet af naturskifer. Det er skåret i supertynde skiver, som så bliver placeret på en trækonstruktion. Der kan også forekomme alger og mos på et skifertag. Grundet, at det er et glattere tag, så går det hurtigere med at blive rent efter algebehandling, sammenlignet med fx stråtage eller tegltage. Årsagen er, at det er vind, regn og vejr der fjerner algerne efter behandlingen – den glatte overflade gør det derfor let for naturen og årstiderne at fjerne døde alger, efter at vi har sprøjtet taget.

80% af alle skifertage i Danmark er lavet af naturskifer der kommer fra Bornholm eller Sverige. Disse tage får ofte grå kiselalger (der både kan være gul og sorte, på trods af deres navn).

Hvad gør algedræberen?

Vi bruger altid en lang lance, så vi ikke behøver stiger eller lifte for at nå hele taget. Det gør operationen lettere og derfor billigere. Herefter sprøjtes hele taget med organisk behandlingsmiddel, der slår alger og andet bevoksning ihjel, men som ikke er skadeligt for naturen. Der er nogle behandlingsmidler der er rigtigt dårligt for vores drikkevand – og dem benytter vi os naturligvis ikke af, her hos Algedræberen. Det gør også, at prisen er dyrere end andre steder, men det er ganske enkelt fordi, vi sætter pris på kvalitet.

I tvivl om din type alger?

Hvis du er i tvivl om noget ved dit tag, eller hvilken slags alger det – ja, faktisk uanset dit spørgsmål – så kan du kontakte os på kontakt@algedraeberen.dk. Vedhæft gerne billeder af din skade, så vi kan vurdere det bedst muligt, førend vi vender tilbage til dig.

Serviceaftale

Hos Algedræberen har du mulighed for at lave en serviceaftalte med os, så du ikke skal huske på at hyre os til at komme og ordne dit tag. Vi sætter dig ind i kalenderen til den hyppighed som matcher dit tag – Dermed har du en ting mindre at tænke på i hverdagen og dit æstetiske stråtag vil forblive velholdt og pænt.

Skifertage med algeproblemer