Stråtag

Et stråtag er lavet af organisk materiale, så er det vigtigt at vedligeholde, da de lettere går forrådnelse.

Algebehandling af stråtag

Det er ikke kun alger, men også mos, der sætter sig på et stråtag. Mos æder taget, hvis det får lov til at blive siddende. Hos Algedræberen behandler vi naturligvis mos og anden bevoksning, der kan forekomme på et stråtag.

Et stråtag er lavet af organisk materiale, så er det vigtigt at vedligeholde, da de lettere går forrådnelse.

Hvis man ikke vedligeholder sit stråtag, så får mosset lov til at blive siddende og mos-bevoksningen vil spise af stråtaget. Vi har set tilfælde, hvor der var huller på størrelse med en knytnæve efter bare 2-3 år!

Hvad gør algedræberen?

Man behandler et stråtag ved at bruge en lance til at sprøjte hele taget. Hos Algedræberen går vi højt op i at bruge organiske behandlingsprodukter der både er effektivt på taget, men som ikke er skadeligt for naturen. Når det er sprøjtet, så vil vind, regn og vejr skylle tagvæksten af i løbet af 6 til 12 måneder. Hvis der er mange alger, så kræver det nogle gange flere behandlinger og længere tid. Vores serviceordning kan være med til at sikre behandlingen i rette tid.

I tvivl om din type alger?

Hvis du er i tvivl om noget ved dit tag, eller hvilken slags alger det – ja, faktisk uanset dit spørgsmål – så kan du kontakte os på kontakt@algedraeberen.dk. Vedhæft gerne billeder af din skade, så vi kan vurdere det bedst muligt, førend vi vender tilbage til dig.

Serviceaftale

Hos Algedræberen har du mulighed for at lave en serviceaftalte med os, så du ikke skal huske på at hyre os til at komme og ordne dit tag. Vi sætter dig ind i kalenderen til den hyppighed som matcher dit tag – Dermed har du en ting mindre at tænke på i hverdagen og dit æstetiske stråtag vil forblive velholdt og pænt.

Stråtage med algeproblemer