Tegltag

Algedræberens behandling forhindrer, at algerne slår rødder i tagstene.

Algebehandling af tegltage

Når man laver algebehandling af tegltag, bruger man en lang Lance til at sprøjte hele taget med et behandlings middel, der slår algerne ihjel og får dem til at slippe ‘taget’ i taget. Herefter skyller vind og regnen det af – nomalvis i løbet af 12 måneder.

Tegl/betontegl er det mest almindelige tag i Danmark. Der er mange forskellige typer og farver af tegl/betontegl, men der kan komme alger på dem alle sammen. Den algebelægning der oftest forekommer, er de grønne og de grå kiselalger samt gule kiselalger.

Hvad gør algedræberen?

Algedræberens behandling forhindrer, at algerne slår rødder i tagstene. Disse rødder bliver fugtige – og hvis der så kommer frost, så kan det forårsage, at tagsten knækker og flækker. Det er heller ikke kønt at se på. Hos Algedræberen plejer vi at sammenligne det med at pudse vinduer. Når et hus får lov til at stå i flere år, så kommer algerne gradvist – så man knap nok lægger mærke til at, arealet med alger bliver større og større. Til gengæld opdager man det virkeligt, når de er væk! Rigtigt mange af vores kunder siger, at de helt havde glemt hvor pænt et velholdt tag er. Alger udvikles og spredes nemlig meget hurtige, når de først er der.

I tvivl om din type alger?

Hvis du er i tvivl om noget ved dit tag, eller hvilken slags alger det – ja, faktisk uanset dit spørgsmål – så kan du kontakte os på kontakt@algedraeberen.dk. Vedhæft gerne billeder af din skade, så vi kan vurdere det bedst muligt, førend vi vender tilbage til dig.

Serviceaftale

Hos Algedræberen har du mulighed for at lave en serviceaftalte med os, så du ikke skal huske på at hyre os til at komme og ordne dit tag. Vi sætter dig ind i kalenderen til den hyppighed som matcher dit tag – Dermed har du en ting mindre at tænke på i hverdagen og dit æstetiske stråtag vil forblive velholdt og pænt.

Tegltage med algeproblemer